100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Tinnitus voorkomen

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Er wordt al jaren voor gewaarschuwd, maar de laatste tijd lijkt de hoeveelheid jongeren met tinnitus te zijn toegenomen. Het gaat hier om een aandoening waarbij je constant een vervelend geluid hoort, dat er eigenlijk helemaal niet is. Dit is echter te voorkomen, lees hieronder hoe en wat.

Een recent artikel in het AD laat weten dat niet alleen doktoren, maar ook audiciens opmerken dat het aantal jongeren met tinnitus toeneemt.

Er zijn meerdere oorzaken van tinnitus, maar meestal lijkt het veroorzaakt te worden door gehoorschade. Denk bijvoorbeeld aan het dagelijks dragen van Airpods, op luid volume. Of het bezoeken van festivals en concerten, waarbij er geen gehoorbescherming gedragen wordt.

Tinnitus voorkomen

De beste manier om tinnitus te voorkomen is het vermijden van harde geluiden. Dat kan bijvoorbeeld door je Airpods niet te hard te zetten. Of niet te vaak naar housefeestjes te gaan. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Met name als je in een omgeving werkt waar veel lawaai is.

Een andere optie is door gehoorbescherming te dragen wanneer je jezelf in een lawaaierige ruimte bevind. Het blijkt alleen dat veel jongeren oordoppen niet zo fijn vinden.

In dat geval kan op maat gemaakte gehoorbescherming een oplossing bieden. Deze biedt namelijk veel meer draagcomfort. Niet alleen is het gemaakt van beter materiaal dan de meeste standaard oordoppen, ze zijn ook speciaal afgestemd op jouw oren. 

Ook onze gehoorbescherming is op maat gemaakt. Hierdoor is er dus amper nog sprake van irritatie of ongemak. Mocht dat er om een of andere reden toch zijn, dan kijken we samen naar een oplossing. Wij maken onze producten namelijk in een eigen laboratorium, waardoor het makkelijk is om de oordoppen naar jouw wens aan te passen.

Mocht jij meer over op maat gemaakte oordoppen willen weten dan mag je ons altijd vrijblijvend benaderen.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Lees hier wat deze beurs te [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop