100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Gehoorbescherming schietsport

Professionele oorbescherming

Gehoorbescherming schietsport

Professionele oorbescherming
Gehoorbescherming Schietsport

Gehoorbescherming schietsport

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

Op maat gemaakte gehoorbescherming speciaal voor de schietsport

01
Custum Shoot: Voordelig gehoorbescherming
02
Cens: Professionele gehoorbescherming schietsport
03
Active Shoot: Professionele oorbescherming schietsport gemaakt van acrylaat
01
Custum Shoot: Voordelig gehoorbescherming
02
Cens: Professionele gehoorbescherming schietsport
03
Active Shoot: Professionele oorbescherming schietsport gemaakt van acrylaat

Bent u op zoek naar de beste gehoorbescherming tijdens het schieten? Audinc heeft op maat gemaakt oordoppen, speciaal voor de schietsport.

Onze ‘gehoorbescherming schietsport‘ wordt speciaal voor u gemaakt. De op maat gemaakte gehoorbescherming is in de schietsport geen overbodige luxe.

Wij hebben 3 speciale oordoppen voor de schietsport:

  1. Custum Shoot: op maat gemaakte oordoppen
  2. Cens: dempt schoten terwijl het omgevingsgeluid versterkt
  3. Active Shoot: gemaakt van acrylaat

 

Oordoppen voor de schietsport

Doet u aan schietsport? Dan weet u dat er op de schietvereniging of tijdens de jacht u heel wat schoten om de oren vliegen. Het lossen van een schot produceert veel lawaai.

Het geluidsniveau van een vuurwapen ligt gemiddeld ruim boven de pijngrens. Daardoor loopt u bij ieder schot een hoog risico op blijvende gehoorschade. Daarom zijn oordoppen tijdens de schietsport een onmisbaar accessoire.

Audinc oorbescherming schietsport op maat gemaakt

Bij Audinc maken we passende en betaalbare gehoorbescherming speciaal voor de schietsport. U draagt ze tijdens de jacht of op de schietvereniging om u in alle rust op uw doel te kunnen richten.

Onze oorbescherming voor de schietsport is de beste in zijn soort. Kies nu uw gehoorbescherming schietsport.

De kenmerken van de Audinc schietsport gehoorbescherming

Natuurlijk zijn onze oordoppen voor de schietsport op maat gemaakt.

Maar ze hebben ook speciale kenmerken. Met ons filter kan u gewoon gesprekken voeren, terwijl uw gehoor wel afdoende wordt beschermd tijdens het schieten.

Een ander voordeel is dat onze schietsport oordoppen niet in de weg.

De traditionele kappen zitten soms in de weg bij het aanleggen. Ook heeft u bij onze schietsport gehoorbescherming geen last van druk op de oren.

 

Waarom kiest men in de schietsport voor op maat gemaakte oordoppen?

Het gebruik van oordoppen in de schietsport is écht vanaf het allereerste schot onmisbaar. Het geluidsniveau van een schot loopt al snel op tot 140 dB.

Wordt u dagelijks blootgesteld aan een geluidsniveau van meer dan 80 dB? Dan is dat al schadelijk voor het gehoor. En bij blootstelling aan geluiden vanaf 120 dB kan gehoorschade zelfs gelijk optreden.

 

Voorkom schade aan uw oren

Geluiden van 130 dB of meer gaan door de pijngrens. Eén schot doet dus meteen al pijn aan uw oren en kan direct schade aanrichten.

Kies daarom voor de gehoorbescherming schietsport van Audinc.

Kom daarom altijd eerst bij Audinc langs om uw speciale oordoppen voor de schietsport te laten aanmeten.

 

Technologische hoogstandjes

De Cens oordoppen zijn ware technologische hoogstandjes. Ze beschermen de oren tegen het geluid van schoten en hebben een speciaal filter waardoor het overige omgevingsgeluid nog steeds hoorbaar is.

Het filter versterkt de omgevingsgeluiden, waardoor zelfs de zachtste geluiden waarneembaar zijn. Dat is ideaal tijdens de jacht of als u met anderen naar de schietvereniging gaat. Bij het lossen van een schot klapt het filter juist dicht, waardoor het uw oren tegen de vele decibels beschermt.

Betaalbaar alternatief

De Custom Shoot oordoppen zijn een betaalbaarder alternatief voor de Cens oordoppen. De ideale keuze als u maar een paar keer per jaar gaat schieten of iets minder budget hebt. Ze beschermen de oren optimaal tegen het geluid van geweerschoten, maar hebben geen speciaal filter.

Beide oordoppen voor de schietsport zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar en u krijgt er altijd een handig opbergetui bij.

Op maat gemaakt voor uw oren

Tijdens het uitoefenen van uw favoriete sport moeten uw oordoppen natuurlijk wel comfortabel aanvoelen en goed blijven zitten.

Daarom maken we onze oordoppen voor de schietsport altijd op maat. Daarvoor maken we een afdruk van uw gehoorgang. De mal gebruiken we daarna om oordoppen te maken die precies aansluiten op de vorm van uw oren, waardoor ze u optimaal tegen het harde geluid beschermen en stevig blijven zitten.

Wat klanten over ons zeggen

Schietsport gehoorbescherming op maat gemaakt

Gerelateerde blog artikelen

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop