100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

In-ear monitoring

Perfecte bescherming en feedback tijdens jouw optreden

Kies nu ook voor de kleine en lichte ‘oortjes’, waarmee je verzekerd bent van een subliem geluid maar tegelijkertijd het gehoor perfect wordt beschermd.

Als de oortjes eenmaal zijn ingesteld op jouw individuele wensen, kunt je zonder problemen in alle soorten zalen staan. Iedere muzikant kan zijn persoonlijke mix samenstellen. Beweeg vrij over het hele podium, zonder zorgen over “rondzingen” en ruimte-akoestiek.

Op het podium wilt je jezelf uitsluitend bezig houden met muziek. Je wilt niet meer slepen met versterkers, hebt geen zin in een urenlange soundcheck maar wilt natuurlijk wel nog jarenlang kunnen genieten van een goed gehoor.

De op maat gemaakte in-ear monitors (IEM) van Audinc maken dit voor je mogelijk!

Van artiesten horen wij dat ook het geluid in de zaal verbetert doordat het geluidsniveau op het podium lager is. Daar wordt ieder publiek enthousiast van!

De in-ear monitor kan tevens worden aangesloten op andere audioapparaten zoals iPod’s en Mp3 spelers. De IEM is geschikt voor een ieder die zeer hoge eisen stelt aan klankbelevenis. De IEM van Audinc is vakmanschap in een uiterst verfijnde oordop.

Onze in-ear monitors  zijn geschikt voor professionele audio users: top-acts, geluidstechnici en serieuze muziekliefhebbers. De IEM op maat sluit de gehoorgang geheel af. Hierdoor wordt het omgevingsgeluid gedempt en je gehoor beschermd, zonder het klankbeeld ook maar enigszins te beïnvloeden.

Stap ook over van het zware materieel naar de in-ear monitors van Audinc.

Je hebt geen last meer van verlies van monitorgeluid en net zo belangrijk: je kunt gegarandeerd genieten van de beste gehoorbescherming en otoplastieken.

In-ear monitoring
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor zangers en artiesten

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2023