Home » Over Audinc

Over Audinc

Bij Audinc zijn we zó gek op het gehoor, dat we er ons werk van hebben gemaakt. Omdat een goed gehoor één van je kostbaarste bezittingen is, doen we er alles aan om dat zo te houden. Onze passie voor gehoor en geluid zetten we om in een strijd tegen gehoorbeschadiging.

 

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte gehoorbescherming en in-ear producten. Onze professionals adviseren en geven je uitleg over de diverse mogelijkheden en aanmeting van het product dat het beste bij jou past. Audinc garandeert niet alleen de beste kwaliteit van al haar producten maar biedt ook een eerlijke prijs. Vergelijk ons gerust eens met andere aanbieders!

 

Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk onze klant-reviews bekijken. Daarnaast spreken de diverse keurmerken en de standaardgarantie van tenminste 2 jaar, voor zich!

 

Het is onze missie om alle professionals en particulieren op een veilige manier te laten omgaan met hard geluid, door middel van advisering en individuele aanmeting van het best passende Audinc gehoorbeschermingsproduct of in-ear systeem

 

Audinc heeft als missie ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich te beschermen tegen gehoorschade. Dit omdat we in de moderne maatschappij bijna constant worden blootgesteld aan lawaai. Iedereen die in een omgeving werkt of verblijft waarin het geluidsniveau boven 80 dB ligt zou gehoorbescherming moeten dragen om het risico van gehoorbeschadiging te minimaliseren. In de praktijk gebeurt dit helaas lang niet altijd.

 

Een goed gehoor is onbetaalbaar; goede gehoorbescherming niet.

Audinc heeft als dé specialist in op maat gemaakte gehoorbescherming/otoplastieken een naam hoog te houden.

 

Bij Audinc werken professionals die begrijpen dat gehoorbescherming moet passen bij de voorkeuren, wensen en eisen van de persoon en naadloos moet aansluiten op de gehoorgang. Pas wanneer een otoplastiek perfect past en hij comfortabel aan voelt ,zal hij daadwerkelijk worden gedragen en een optimaal effect kunnen hebben.

Innovatief 3D laboratorium

Alle oordoppen worden door gediplomeerde medewerkers vervaardigd in ons eigen laboratorium. Hierdoor kunnen niet alleen hoge kwaliteit tegen een lage prijs waarborgen, maar indien gewenst ook het product naar jouw wens aanpassen.

Bedrijven

Naast geluidsmetingen kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor uitgebreide voorlichting over gehoorbescherming aan het personeel. Uiteraard wordt dit advies gebaseerd op de specifieke geluidssituatie van het bedrijf. Indien gewenst kunnen we alle soorten oordoppen nadien direct aanmeten. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

MVO

Naast het aanbieden van betaalbare oordoppen willen we ook daarbuiten wat aan de maatschappij kunnen bijdragen. Vandaar dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij ons hoog in het vaandel staat. Tevens delen wij de door ons opgedane kennis graag met geïnteresseerde partijen en kennisorganisaties, zodat zoveel mogelijk mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.

Referenties

[qodef_carousel carousel=”referenties” number_of_items=”3″ image_animation=”image-change” show_navigation=”yes”]

Beoordelingen

[kiyoh-klantenvertellen]