100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

De beste oordopjes voor festivals in 2021

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze.

Speciale oordoppen voor festivals

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze.

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming. Kortom: op een comfortabele maar veilige manier genieten van je festival!

Als festival ganger of muziekliefhebber heb je regelmatig te maken met harde muziek. Hier wil je natuurlijk veilig optimaal kunnen genieten van de muziek. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis te gaan met een hinderlijke piep in je oor. Onze op maar gemaakte oordopjes zijn ideaal om comfortabel te genieten van een festival.

Oordoppen op maat festivalseizoen

Voornamelijk jongeren gaan vanaf medio mei tot augustus geregeld naar festivals. Op deze festivals staat iedereen langdurig bloot aan te harde muziek. Met name op festivals wordt de muziek zo hard gezet gehoorschade binnen enkele uren veroorzaakt is. Daarnaast gaan jongeren meerdere keren per week of maand naar een festival toe en hebben de (beschadigde) trilhaartjes geen tijd om te herstellen of om bij te komen van de harde muziek. Wij hebben meerdere winkels waar u een afspraak kunt maken om langs te komen. Dan bespreken we bijvoorbeeld wat voor oordoppen jij nodigt hebt en welk filter we voor jouw levensstijl het beste kunnen inzetten.

Festival oordopjes
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor festivals

Festival oordopjes op maat

Op een festival heb je al snel te maken met hard geluid. In de meeste gevallen kan dit oplopen tot meer dan 103DB wat al binnen 15 minuten schadelijk kan zijn voor het gehoor. Niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor het dragen van oordopjes op een festival.

kwaliteit van de muziek

Het meest belangrijke is natuurlijk dat jij kan genieten van de muziek zonder dat deze wordt vervormd door de oordopjes. Dankzij de speciale filters in de oordoppen wordt het geluid gedempt zonder kwaliteit verlies in het geluid. Ideaal om van jouw favoriete muziek te genieten.

Comfortabel in de oren

Dankzij onze op maat gemaakte oordopjes geniet je de hele dag van een festival zonder dat je last krijgt van je oren. Doordat de oordopjes op jouw oren zijn gemaakt ervaar je geen druk in de oren na langdurig gebruik.

Het oog wilt ook wat

Tegenwoordig is het heel normaal om oordoppen te dragen op een festival. Toch snappen we dat het vervelend is als de oordoppen uitsteken of erg opvallen. Door ons plate design steken de oordopjes niet uit. En dankzij een transparante kleur vallen ze ook niet op. Zo sta je nog steeds goed op alle foto’s!

Veel gestelde vragen over Festival oordopjes

Hoe lang duurt de aanmeting van festival oordopjes?

De aanmeting duurt ongeveer 6 minuten. Voor de complete afspraak plannen we 20 minuten. Tijdens de afspraak kun je vragen stellen, demo’s bekijken en je favoriete kleur uitzoeken.

Hoe maak je de festival oordopjes schoon?

Voor het reinigen van de oordopjes hebben we een speciale spray die de silicone van de oordopjes niet aan tast. Het gebruik van zeep wordt afgeraden, omdat dit de siliconen kan aantasten en de oordopjes hierdoor ruw kunnen worden.

Hoeveel geluid dempen de filters?

Afhankelijk van het filter dat je kiest kunnen de oordopjes tussen de 11 en 29 dB filteren.

Kan ik nog alles goed horen met de festival oordopjes in?

Het filter wat in de festival oordopjes gebruikt wordt vereenvoudigt de communicatie in lawaaierige omgevingen. Communiceren met de oordoppen in zou makkelijker moeten gaan.

Wat als ik een oordop verlies?

Voor €12,- bieden wij een verlies regeling die jou voor een jaar dekt tegen het verlies van je oordopjes. Het maken van een nieuwe afdruk is niet nodig. Let op er is wel een eigen risico van €25,-.

Hoe lang gaan de festival oordopjes mee?

Wij bieden minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Echter blijkt uit ervaring dat de oordopjes vaak langer mee gaan.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2023