100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Portofoon oortjes op maat

Voor communicatie en bescherming

Communicatie

Audinc Porto is een speciaal communicatieoortje. Het wordt gebruikt door politie mensen, beveiligingsdiensten, brandweer en andere hulpverleners.

Audinc Porto maakt het mogelijk om in verbinding te blijven met het communicatiesysteem, maar heeft ook een speciale opening waarmee omgevingsgeluiden nog steeds goed te horen zijn met beide oren. Dat is belangrijk als wat op straat gebeurt net zo belangrijk is als wat u via de meldkamer te horen krijgt.

Communicatie en bescherming

Audinc PortoProtect is zowel een gehoorbeschermer als een communicatiemiddel.
Dit oortje is ideaal voor lawaaiige omstandigheden waarin ook goede (continue) communicatie belangrijk is, bijvoorbeeld op de bouwplaats en bij beveiliging van muziekconcerten.

Ook Audinc PortoProtect blijft onder de meest uiteenlopende omstandigheden comfortabel in het oor zitten. Het is gemaakt van anti-allergisch materiaal dat ook geschikt is voor brand- en explosiegevaarlijke ruimten.

Het grote voordeel is dat omgevingsgeluid wordt doorgelaten, maar schadelijke geluidspieken worden gestopt. Zo kun jij gewoon je werk doen, terwijl je gehoor optimaal beschermd is. Het product is behandeld met een anti-bacteriële laklaag.

Portofoon oortjes op maat
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor beveiligers

© Copyright Audinc 2023