100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Speciale oordoppen voor muziek

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. U oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming. Kortom: op een comfortabele maar veilige manier u passie voor muziek beleven!

Het dragen van muziek oordopjes is niet alleen goed voor uw oren, maar ook voor de muziek zelf. Wanneer de muziek op een lager volume gespeeld wordt, klinkt ze vaak beter dan wanneer ze te hard gespeeld wordt. Dat komt omdat de hoge frequenties minder gedempt worden dan de lage frequenties. Daardoor hoort u een evenwichtiger geluid.

Muziek oordopjes voor zangers

Als muziekliefhebber of muzikant ben u regelmatig te vinden bij een concert, festival, café of club. Daar wilt u natuurlijk optimaal genieten van het geluid. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis gaan met een hinderlijke piep in uw oor. De meeste standaard oordoppen maken echter het geluid onrealistisch en dof. Ook zijn ze niet prettig om te dragen. Dat is geen optie.

Muziek oordopjes voor zangers en muzikanten hebben een speciaal filter dat ervoor zorgt dat u uzelf en uw omgeving nog goed kunt horen, terwijl de muziek minder hard staat. Zo kunt u genieten van muziek maken zonder uw gehoor te beschadigen!

Oordoppen voor werk

Ook als u in de horeca werkt of dj of technicus bent, kunt u gebruik maken van onze gehoorbescherming. Onze gehoorbescherming is vervaardigd uit zacht siliconen materiaal of hard acrylaat materiaal. Dit materiaal is door het aanbrengen van een speciale laag allergeenarm en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het materiaal zeer sterk en zijn de oordoppen geschikt voor dagelijks, langdurig gebruik.

De muziek oordopjes worden aangemeten door een van onze professionals. Dat zorgt ervoor dat optimaal draagcomfort gegarandeerd is. Geniet van uw muziek en bescherm uw oren! Gebruik muziek oordopjes om een leven lang met plezier naar muziek te luisteren.

Lees hier meer informatie over otoplastieken & gehoorbescherming.

Speciale oordoppen voor muziek
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor muziekliefhebbers

Veel gestelde vragen over Speciale oordoppen voor muziek

Zijn de oordoppen tegen harde muziek?

Muziekoordopjes kunnen u helpen om van muziek te genieten en tegelijk uw gehoor te beschermen. De muziekoordopjes hebben een "vlakke demping", wat betekent dat ze het geluid van de muziek niet vervormen en dat u toch alle details kunt horen. Bovendien zijn de oordopjes zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen harde geluiden.

Zijn muziek oordoppen de beste gehoorbescherming?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste gehoorbescherming hangt af van de persoon en de situatie. Over het algemeen zijn muziek oordopjes een goede optie voor mensen die van muziek willen genieten en tegelijk hun gehoor willen beschermen.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2023