100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Gehoorbescherming Nachtleven (oordoppen uitgaan)

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Harde muziek in cafés, discotheken en clubs kan voor blijvende gehoorschade zorgen. Gehoorbescherming voor het nachtleven is dan ook onmisbaar voor zowel bezoekers als medewerkers die op plekken met luide muziek komen. De beste otoplastieken hebben een ‘vlakke demping’, waardoor uw oren beschermd zijn maar u nog makkelijk kunt communiceren. 

Bekijk nu onze professionele oordopjes!

Gehoorschade voorkomen

Hard geluid kan ervoor zorgen dat de haartjes in het binnenoor kapotgaan. Haartjes die kapot zijn gegaan, kunnen zichzelf nooit meer herstellen. Dit proces kan zo langzaam gaan dat u in sommige gevallen pas na een paar jaar opmerkt dat u gehoor slechter is geworden. Gehoorschade is dus blijvend en kan nooit meer genezen. Het is dan ook essentieel om uzelf en uw medewerkers hiertegen te beschermen. Ze brengen veel tijd door in harde muziek en hebben dus hoogwaardige otoplastieken nodig. 

Kwaliteit is essentieel

Goedkope schuimdoppen worden afgeraden omdat deze makkelijk uitvallen, moeilijk in te brengen zijn, weinig comfort bieden en het moeilijk maken om gasten en collega’s te verstaan. Wij adviseren om te kiezen voor oordoppen met een muziekfilter. Deze beschermen niet alleen de oren optimaal, maar zorgen er ook voor dat u anderen goed verstaat en dat de muziek optimaal blijft klinken.

Oordoppen uitgaan

Onze oordoppen zitten comfortabel, zijn nauwelijks te zien en zorgen ervoor dat u gewoon met mensen kunt praten. Of u nu in de beveiliging werkt, achter de bar staat, dj of technicus bent: onze professionele gehoorbescherming beschermt u tegen gehoorschade. 

Kies uw gehoorbescherming voor het nachtleven

U heeft de keuze uit otoplastieken van zacht siliconen materiaal of gemaakt van stevig acrylaat materiaal. Door deze te voorzien van een speciale laag zijn de oordoppen allergeenarm en gemakkelijk schoon te houden. Het gebruikte materiaal is zeer sterk, waardoor deze duurzame oordoppen geschikt zijn voor dagelijks en langdurig gebruik.

De oordoppen worden op maat aangemeten door een van onze experts voor een gegarandeerd draagcomfort. Meer weten? Neem contact op of maak direct een afspraak.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop