100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordopjes kwijt? | Zo kun je dit voorkomen (én oplossen)!

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

We hebben door de jaren heen vele mensen van oordoppen voorzien en vrijwel alleen maar tevreden klanten gehad. Wel horen we eens in de zoveel tijd een bepaald bezwaar om geen op maat gemaakte oordoppen te laten maken, namelijk dat het erg zonde is als je de oordopjes kwijt zult raken. Ondanks dat we dit maar al te goed begrijpen hebben we enkele manieren bedacht om dit op te kunnen lossen.

Het gebruik van op maat gemaakte oordoppen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Ze weten je gehoor te beschermen en zitten daarbij beter dan wegwerp-oordopjes. Ook zorgt het speciale filter ervoor dat je nog steeds van de muziek kunt genieten en (bijvoorbeeld tijdens het motorrijden) belangrijke signalen nog steeds kunt horen.

Al is er echter ook een potentieel nadeel. Aangezien op maat gemaakte oordoppen toch net wat prijziger dan de simpele wegwerp variant, is het een stuk vervelender wanneer je ze kwijtraakt. Vandaar dat sommige mensen maar besluiten om ze niet te laten maken. Want, straks ben je de oordopjes kwijt.

Dit is natuurlijk erg zonde, want zo stel jezelf bloot voor schadelijke geluiden. Dit heeft niet alleen gehoorschade als gevolg, maar kan ook leiden tot tinnitus.

Er is gelukkig een potentiële oplossing. Al onze oordoppen worden namelijk geleverd met een handig opbergetui waar je ze perfect in kwijt kunt. Daarnaast zijn er ook andere uitkomsten, zoals bijvoorbeeld een mini-kokertje dat je aan je sleutelbos bevestigt.

Het kan altijd voorkomen dat je alsnog je oordoppen verliest. In dat geval kun je echter altijd nog terugvallen op de garantie. We bieden namelijk de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs het recht te hebben om bij verlies eenmalig een nieuw setje oordoppen te ontvangen.

De exacte kosten hiervoor lees je hieronder:

Producten met een aanschafprijs van €119:

Verzekeringskosten: €12,50

Eigen risico: €25,-

Producten met een aanschafprijs van €154:

Verzekeringskosten: €14

Eigen risico: €35,-

Verzekering 1 jaar geldig en 1x te gebruiken voor 1 set (of 2x halve set )

Wil jij nu ook op maat gemaakte oordoppen laten aanmeten? Of heb je eerst nog wat vragen. Wij helpen je graag, dus neem vooral contact met ons op. Meer informatie over onze otoplastieken is hier te lezen.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Lees hier wat deze beurs te [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop