100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het zwemmen of surfen naar muziek te luisteren. Dit zonder het risico te lopen dat de oortjes uitvallen of er water in je oren lopen.

Met Airpods en andere bluetooth oortjes is het mogelijk om vrijwel overal naar muziek of podcasts te luisteren. Met uitzondering van omgevingen met water. Nieuwere modellen van Airpods kunnen weliswaar tegen spatwater, maar waterdicht zijn ze niet bepaald te noemen. Met als gevolg dat er tijdens het surfen en zwemmen niet naar muziek geluisterd kan worden.

Er zijn overigens wel waterdichte oordopjes te verkrijgen. Het nadeel hiervan is echter dat deze gemakkelijk uit het oor vallen. Of dat ze niet goed afdichten, zodat er water in het oor kan lopen.

Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Wij hebben echter een oplossing bedacht, namelijk Dry Ears. Dit zijn op maat gemaakte zwemdoppen die aangesloten kunnen worden op een (bijgeleverde) waterdichte MP3-speler. Hiermee kan je ook in het water naar muziek luisteren, zonder dat de oortjes steeds uitvallen. Of men het risico loopt dat er water in de gehoorgang loopt.

We kunnen het ons voorstellen dat het gebruik van een MP3-speler wat ouderwets klinkt. Al gaat het hier om een apparaat van hoge kwaliteit dat ook nog eens waterdicht is.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Audinc hearing protection (@audinc_hearing)

Dry Music oordoppen zijn verkrijgbaar in zowel drijvend als niet-drijvend materiaal. Deze eerste optie verkleint de kans dat je de oordoppen kwijtraakt, mocht je ze een keer laten vallen.

Een ander voordeel van ‘Dry Music’ is dat dit product ook voor andere toepassingen gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen in de regen.

Dry Ears

Dry Music is een variant op de Dry Ears. Dit zijn oordoppen die speciaal bedoeld zijn om water tegen te houden. Deze nieuwe variant zorgt er echter voor dat je naast bescherming ook nog eens van muziek of podcasts kunt genieten.

Wil jij voortaan surfen of zwemmen met een eigen soundtrack? Bekijk dan snel de productiepagina van Dry Music. Of neem vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van advies.

 

 

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Lees hier wat deze beurs te [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop