door | jan 27, 2019 | Slaapdopjes

Oordoppen tegen snurken | Het werkt echt!

Veel mensen willen tegenwoordig oordoppen tegen snurken. Begrijpelijk, want het kan erg vervelend zijn om naast iemand te liggen die snurkt.

 

Een van onze medewerkers kan hierover meepraten. Tijdens de motorbeurs Assen sliep ons team samen op een hotelkamer, waarvan enkele mensen flink snurkte. Degene die nog wakker was kon hierdoor niet in slaap komen. Ondanks dat hij wel in het bezit was van muziekdoppen heeft hij geen slaapdoppen.

 

Dit bleek een groot gemis, want met deze vorm van gehoorbescherming had hij ongetwijfeld beter kunnen slapen. Onze slaapdoppen filteren namelijk het gesnurk (en ander lawaai) maar verhinderen niet dat bijvoorbeeld de wekker gehoord kan worden. Dit komt vanwege het speciale filter dat alleen bepaalde geluiden tegen weet te houden. Het is dus niet zo dat letterlijk al het geluid wordt tegengehouden.

 

Wat ons dus ideaal voor een goede nachtrust. Je kunt ze uiteraard ook meenemen naar de camping, of een hotel. Het komt namelijk vaak voor dat mensen thuis wel fijn slapen, maar waarbij het tijdens hun vakantie niet zo goed lukt. Ook dan zijn oordoppen tegen snurken een uitkomst.

 

 

Al onze oordoppen komen met een handig opberg-etui, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn. Meer informatie op de pagina van de slaap oordoppen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...