100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordoppen tegen snurken | Het werkt echt!

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Als iemand het heeft over oordopjes, dan denkt u waarschijnlijk al snel aan de soort die u draagt op een bouwplaats of tijdens het uitgaan. Al zijn er ook mensen die gehoorbescherming dragen om beter te kunnen slapen. In veel gevallen vanwege lawaai van buitenaf. Al zijn er ook mensen die gebruikmaken van oordoppen tegen snurken. In deze blog leest u meer hierover.

Oordoppen tegen snurken

Veel mensen willen tegenwoordig oordoppen tegen snurken. Begrijpelijk, want het kan erg vervelend zijn om naast iemand te liggen die snurkt. Een van onze medewerkers kan hierover meepraten. Tijdens de motorbeurs Assen sliep ons team samen op een hotelkamer, waarvan enkele mensen flink snurkte. De persoon welke nog wakker was kon hierdoor niet in slaap komen. Ondanks dat hij wel in het bezit was van muziekdoppen heeft hij geen slaapdoppen.

Dit bleek een groot gemis, want met deze vorm van gehoorbescherming had hij ongetwijfeld beter kunnen slapen. Onze slaapdoppen filteren namelijk het gesnurk (en ander lawaai) maar verhinderen niet dat bijvoorbeeld de wekker gehoord kan worden. Dit komt vanwege het speciale filter dat alleen bepaalde geluiden tegen weet te houden. Het is dus niet zo dat letterlijk al het geluid wordt tegengehouden en u ook het brandalarm niet meer zou horen.

Wat ons betreft dus ideaal voor een goede nachtrust. U kan de oordoppen uiteraard ook meenemen naar de camping, of een hotel. Het komt namelijk vaak voor dat mensen thuis wel fijn slapen, maar waarbij het tijdens hun vakantie niet zo goed lukt. Ook dan zijn oordoppen tegen snurken een uitkomst. Al onze oordoppen komen met een handig opberg-etui, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn.

Bent u geïnteresseerd in oordoppen tegen snurken? Meer informatie op de pagina van de slaap oordoppen. Of overweegt u een andere vorm van gehoorbescherming aan te schaffen? Kijk gerust eens rond of neem contact op met ons, we beantwoorden uw vragen graag.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop