100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Gehoorbescherming

Kies onderstaand de gehoorbescherming waar je naar op zoek bent…

Gehoorbescherming voor iedereen

Het gehoor wordt tegenwoordig veel meer belast dan vroeger het geval was. Zo gaan veel mensen bijvoorbeeld naar festivals met harde muziek, maar ook veel voertuigen en apparaten maken ontzettend veel lawaai.

Als je dagelijks in contact komt met harde geluiden, dan zal je gehoor hier al Snel van achteruit gaan. Het is daarom geen slecht idee om goede gehoorbescherming aan te schaffen. Hierbij is het belangrijk dat je goed op de kwaliteit van de gehoorbescherming let.

Zo willen veel mensen bijvoorbeeld een bepaald filter, zodat een specifiek geluid minder heftig wordt. Ook is het belangrijk dat de oordoppen goed passen. Bij Audinc produceren we oordoppen op maat . Hierdoor krijg jij exact de gehoorbescherming die je nodig hebt.

Gehoorbescherming voor verschillende activiteiten

Het is ideaal als je oordoppen geoptimaliseerd zijn voor een specifieke activiteit. Denk bijvoorbeeld aan motorrijden. Veel mensen willen speciale gehoorbescherming voor op de motor . Bij Audinc zijn we in staat om deze oordoppen voor je op maat te maken.

Daarnaast hebben we nog veel meer soorten oordoppen waarvoor je kunt kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld gehoorbescherming voor het schieten voor liefhebbers van de schietsport. Ben jij regelmatig op festivals te vinden, maar wil je geen piep in je oor na afloop? Dan kunnen wij ook gehoorbescherming voor op een festival voor je produceren.

Hoe maken wij gehoorbescherming op maat?

Als je besluit om je otoplastieken bij ons te laten maken, dan bepalen we eerst waarvoor je de gehoorbescherming nodig hebt. Zo kunnen wij bepalen wat voor filter je nodig hebt. De filter wordt specifiek afgestemd op jouw situatie.

Om er zeker van te zijn dat de oordoppen perfect in je oor komen te zitten, maken we een afdruk van de gehoorgang. Van tevoren zullen we eerst controleren of de oren niet eerst gespoten moeten worden door de huisarts. Indien dit niet het geval is kunnen we direct de afdruk gaan maken. Voor het maken van de afdruk plaatsen we eerst een watje in de gehoorgang.

Zo kunnen we bepalen hoe diep de gehoorgangen zijn en wordt het trommelvlies goed beschermd. Daarna spuiten we voorzichtig een siliconen pasta in de gehoorgangen. Dit gaat geheel pijnloos , dus hier hoef je niet bang voor te zijn. Na 3 minuten is de afdruk uitgehard en kunnen we deze uit het oor verwijderen. De afdrukken sturen we op naar ons lab en vervolgens kunnen de oordoppen gemaakt worden. Doorgaans duurt het twee weken voordat de oordoppen afgeleverd worden. Indien je voor een spoedverzending kiest, zullen de oordoppen al binnen 3 werkdagen klaar zijn.

Het beste resultaat en een goede service bij Audinc

Bij ons kan je er zeker van zijn dat je goed werkende oordoppen krijgt. Deze doppen zijn speciaal ontworpen voor jouw specifieke situatie. Hierdoor zal jouw gehoor beschermd worden tijdens het motorrijden, schieten of bezoeken van een festival.

Heb jij een andere hobby of activiteit waarbij je oren goed beschermd moeten worden? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd in staat om de oordoppen te produceren die jij nodig hebt.

© Copyright Audinc 2023