100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

De beste communicatie oortjes voor de horeca

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Onze communicatie oortjes horeca worden op maat gemaakt.

Wij maken voor iedereen de beste gehoorbescherming. 

In een druk café lopen de decibels al snel op tot boven een niveau dat veilig is. 

Bescherm je personeel daarom met een communicatie oortje voor de horeca.

Bescherm je personeel met een communicatie oortje voor de horeca

Wist je dat gehoorschade in de top 3 van beroepsziektes staat? Dan denk je misschien vooral aan werk in de bouw, op festivals of in concertzalen. Maar onderschat de geluidsniveaus niet. Ook in een druk café lopen de decibels al snel op tot boven een niveau dat veilig is voor de oren. Zeker als de muziek ook nog hard staat of veel gasten tegelijkertijd praten.

Maar het is toch helemaal niet handig als het personeel in je café oordoppen draagt? Dan kunnen ze niet meer met elkaar communiceren. Daar is een oplossing voor: een communicatie oortje voor de horeca.

Een zware belasting voor het gehoor

Op drukke avonden in je café is het voor je personeel hard werken. En hun gehoor krijgt het behoorlijk zwaar te verduren. Ze werken urenlang in een drukke omgeving met veel geluid. Zo produceert de muziek in een café als achtergrondgeluid al snel 70 tot 80 dB. Tijdens de drukke uurtjes als er stevige achtergrondmuziek nodig is, gaat het volume vaak omhoog naar 80 tot 90 dB.

Dagelijkse blootstelling aan een geluidsniveau boven de 80 dB is al schadelijk voor het gehoor. En dan hebben we het alleen nog maar over de muziek. Er zijn ook nog luid pratende bezoekers, draaiende afwasmachines, glazen die kapot vallen… Goede gehoorbescherming is voor het personeel in je café is dus zeker geen overbodige luxe.

Als onderlinge communicatie belangrijk is

Gehoorbescherming voor je horecapersoneel is dus eigenlijk een must. Maar ze moeten de oren natuurlijk niet helemaal afsluiten. Klanten moeten goed hoorbaar zijn. Daarnaast heeft horecapersoneel onderling ook veel contact. Goede communicatie is belangrijk om gasten zo goed mogelijk te bedienen.

Een communicatie oortje voor de horeca biedt uitkomst. Daarmee bescherm je de oren van je personeel tegen harde geluiden, maar blijft onderlinge communicatie mogelijk. Via het communicatie oortje is het mogelijk om in verbinding te blijven met een communicatiesysteem. Daarnaast heeft het oortje een speciale opening waarmee omgevingsgeluiden nog goed hoorbaar zijn. Dat maakt het ideaal voor gebruik in de horeca.

Veilig werken met het communicatie oortje voor de horeca

Het gehoor van je horecapersoneel verdient de juiste bescherming. Gehoorschade is vaak onomkeerbaar en een goed gehoor is nodig om gasten de beste service te verlenen. Laat je personeel daarom veilig werken met een communicatie oortje voor de horeca. Bij Audinc meten we die op maat aan, zodat je personeel niet eens doorheeft dat ze de oordoppen dragen.

Omgevingsgeluid blijft goed hoorbaar en communicatie met collega’s is zelfs nóg makkelijker dan voorheen. Door het communicatiesysteem is nu ook communicatie op afstand een optie. Het gehoor van je personeel krijgt de optimale bescherming tegen piekgeluiden. En ze horen nog voldoende om hun werk goed te doen.

Meer weten over een communicatie oortje voor de horeca? Neem dan gerust contact met ons op. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook. Of maak meteen een afspraak voor je personeel om oordoppen aan te meten.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Lees hier wat deze beurs te [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop