100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Audinc is binnenkort te vinden op de A+A beurs in Düsseldorf. We staan daar om te netwerken met mensen die meer willen weten over op maat gemaakte oordoppen. Of ons nieuwe dingen kunnen leren omtrent het gehoor en gehoorbescherming.

Als aanbieder van gehoorbescherming ontvangen we dagelijks mensen op onze servicelocaties, verspreidt over heel Nederland en België. Tevens gaan we langs bedrijven, scholen en andere organisaties om personeel van oordoppen te voorzien. We zijn echter ook regelmatig te vinden op beurzen en andere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Motorbeurs te Utrecht. Of de Noordelijke Motorbeurs, waarvan de komende editie in Eldee is.

Naast evenementen in Nederland en België gaan we ook weleens over de grens kijken. Zo staan we 24 t/m 27 oktober op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit natuurlijk om de bezoekers daar kennis te laten maken met op maat gemaakte gehoorbescherming.

A+A beurs in Düsseldorf

De A+A beurs is een van de grootste evenementen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Hier kunnen bedrijven hun nieuwste ontwikkelen met de wereld delen. Tevens is er uiteraard de mogelijkheid om te netwerken met soortgelijke partijen. Het evenement kent een breed publiek, van fabrikanten tot onderzoekers.

Wij staan uiteraard op de beurs om mensen te informeren over op maat gemaakte gehoorbescherming. Er zijn namelijk veel beroepen waarbij werknemers in aanraking komen met lawaai. Denk hierbij aan bouwplaatsen. Of in de horeca, waar soms constant harde muziek te horen is. Een te lange blootstelling aan dergelijk lawaai kan gehoorschade als gevolg hebben. Of zorgen voor andere oor aandoeningen, zoals tinnitus. Vandaar dat werkgevers vaak verplicht zijn om gehoorbescherming aan te bieden. Al blijkt dat in de praktijk nog niet altijd te gebeuren.

Wil jij ook meer weten over gehoorbescherming? Of je ervaringen met ons delen? Kom dan langs onze stand. We gaan graag met je in gesprek. Je kunt ons vinden in Hall 11, op stand E10. Zie hier de kaart. Meer informatie over de A+A beurs is te vinden via de website.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Lees hier wat deze beurs te [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop