100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordoppen tegen snurken | Het werkt echt!

27 januari 2019 | Geschreven door Steven

Veel mensen willen tegenwoordig oordoppen tegen snurken. Begrijpelijk, want het kan erg vervelend zijn om naast iemand te liggen die snurkt.

Een van onze medewerkers kan hierover meepraten. Tijdens de motorbeurs Assen sliep ons team samen op een hotelkamer, waarvan enkele mensen flink snurkte. Degene die nog wakker was kon hierdoor niet in slaap komen. Ondanks dat hij wel in het bezit was van muziekdoppen heeft hij geen slaapdoppen.

Dit bleek een groot gemis, want met deze vorm van gehoorbescherming had hij ongetwijfeld beter kunnen slapen. Onze slaapdoppen filteren namelijk het gesnurk (en ander lawaai) maar verhinderen niet dat bijvoorbeeld de wekker gehoord kan worden. Dit komt vanwege het speciale filter dat alleen bepaalde geluiden tegen weet te houden. Het is dus niet zo dat letterlijk al het geluid wordt tegengehouden.

Wat ons dus ideaal voor een goede nachtrust. Je kunt ze uiteraard ook meenemen naar de camping, of een hotel. Het komt namelijk vaak voor dat mensen thuis wel fijn slapen, maar waarbij het tijdens hun vakantie niet zo goed lukt. Ook dan zijn oordoppen tegen snurken een uitkomst.

Al onze oordoppen komen met een handig opberg-etui, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn. Meer informatie op de pagina van de slaap oordoppen.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor slapen
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023