100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Beter slapen? | Goede oordopjes maken dit mogelijk

11 november 2018 | Geschreven door Steven

Wist je dat goede oordopjes niet alleen je gehoor kunnen beschermen, maar er ook voor zorgen dat je beter slaapt? Dit terwijl ze ook nog eens comfortabel zijn? Mits je de juiste variant gebruikt natuurlijk. Hoe dit precies zit zullen we in de blog even voor jullie uitleggen.

We weten waarschijnlijk allemaal dat een goede nachtrust erg belangrijk is. Niet alleen voor je lichaam, maar ook je mentale gemoedstoestand. Wanneer je slecht slaapt dan kan namelijk ook je humeur, geheugen en concentratievermogen hieronder lijden. Allemaal zaken die je vermoedelijk liever zou willen vermijden.

Toch zijn er veel mensen die matig of zelfs heel slecht slapen. Dit kan aan heel veel dingen liggen, maar regelmatig is lawaai dat oorzaak. Denk hierbij aan geluid bij de buren, een snurkende partner of een nabij gelegen spoor of snelweg.

In dat soort gevallen gebruikt men vaak oordoppen, alleen zelden met succes. Het geluid wordt weliswaar gedempt, maar er komen weer andere problemen bij kijken. Denk aan pijnlijke oren of oordopjes die er steeds uitvallen. Ook zijn er veel mensen die bang zijn dat ze vanwege de dopjes ook geen brandalarm meer zouden kunnen horen.

De oplossing? Goede oordopjes!

Met goede oordopjes heb je deze problemen echter niet. Allereerst worden deze persoonlijk op jouw oren afgestemd. Hierdoor zitten ze niet alleen fijner, ze zullen ook goed in je oor blijven zitten. Wanneer je speciale slaap oordoppen besteld dan krijg je oordopjes van zacht materiaal, waardoor ze ook tijdens het slapen comfortabel blijven.

Alsof dat niet genoeg is zorgt het speciale filter er ook nog eens voor dat belangrijke signalen zoals de wekker of een alarm nog gewoon kunt horen. Het is alleen de herrie welke gedempt wordt.

Mocht je benieuwd zijn naar onze slaapdoppen, kijk dan eens op deze pagina over slaap oordoppen. Bij vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor slapen
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023