Blog | Beter slapen? | Goede oordopjes maken dit mogelijk | audinc.be ?

by | nov 11, 2018 | Slaapdopjes

Beter slapen? | Goede oordopjes maken dit mogelijk

Wist je dat goede oordopjes niet alleen je gehoor kunnen beschermen, maar er ook voor zorgen dat je beter slaapt? Dit terwijl ze ook nog eens comfortabel zijn? Mits je de juiste variant gebruikt natuurlijk. Hoe dit precies zit zullen we in de blog even voor jullie uitleggen.

 

We weten waarschijnlijk allemaal dat een goede nachtrust erg belangrijk is. Niet alleen voor je lichaam, maar ook je mentale gemoedstoestand. Wanneer je slecht slaapt dan kan namelijk ook je humeur, geheugen en concentratievermogen hieronder lijden. Allemaal zaken die je vermoedelijk liever zou willen vermijden.

 

Toch zijn er veel mensen die matig of zelfs heel slecht slapen. Dit kan aan heel veel dingen liggen, maar regelmatig is lawaai dat oorzaak. Denk hierbij aan geluid bij de buren, een snurkende partner of een nabij gelegen spoor of snelweg.

 

In dat soort gevallen gebruikt men vaak oordoppen, alleen zelden met succes. Het geluid wordt weliswaar gedempt, maar er komen weer andere problemen bij kijken. Denk aan pijnlijke oren of oordopjes die er steeds uitvallen. Ook zijn er veel mensen die bang zijn dat ze vanwege de dopjes ook geen brandalarm meer zouden kunnen horen.

De oplossing? Goede oordopjes!

 

Met goede oordopjes heb je deze problemen echter niet. Allereerst worden deze persoonlijk op jouw oren afgestemd. Hierdoor zitten ze niet alleen fijner, ze zullen ook goed in je oor blijven zitten. Wanneer je speciale slaap oordoppen besteld dan krijg je oordopjes van zacht materiaal, waardoor ze ook tijdens het slapen comfortabel blijven.

 

Alsof dat niet genoeg is zorgt het speciale filter er ook nog eens voor dat belangrijke signalen zoals de wekker of een alarm nog gewoon kunt horen. Het is alleen de herrie welke gedempt wordt.

 

Mocht je benieuwd zijn naar onze slaapdoppen, kijk dan eens op deze pagina over slaap oordoppen. Bij vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...