100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Audinc gehoorbescherming in het Eindhovens Dagblad!

Audinc gehoorbescherming in de krant

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Ondanks dat wij vrijwel ieder dag wel klanten mogen ontvangen stond er onlangs een wel heel bijzondere gast voor de deur. Het Eindhovens Dagblad kwam namelijk op bezoek. Ze wilde alles weten over gehoorbescherming en dan met name voor mensen die naar festivals en concerten gaan. Lees hieronder meer over hun interview met Audinc gehoorbescherming.

Het spreekt voor zich dat we uitgebreid hebben gesproken over festivals en de bijbehorende oordoppen. Naast een krantenartikel heeft men ook een video opgenomen waarin Steven enkele veel gestelde vragen omtrent gehoorbescherming beantwoord. U kunt het eindresultaat hier bekijken.

Het is wat ons betreft zeer positief dat mensen gewezen worden op de gevaren van lawaai. Er zijn namelijk nog te weinig mensen die stilstaan bij de gevolgen die een langdurige blootstelling aan harde muziek kunnen veroorzaken. Het gaat hier niet alleen om blijvend gehoorverlies (wat al erg genoeg is). Veel mensen lopen na een tijdje ook tinnitus op. Dit is een aandoening waarbij er constant een geluid te horen is terwijl dit er eigenlijk niet is. Meestal is het vergelijkbaar met die piep die je na een discotheek bezoek hoort.

Gelukkig zal het gebruik van oordoppen u tegen deze kwalen kunnen beschermen. Alhoewel bijna alle soorten oordopjes de risico’s op gehoorschade doen afmeten is het niet ieder variant even zeker dat ze optimale bescherming bieden. Met name wegwerp oordopjes zijn niet altijd even betrouwbaar. Er is namelijk een kans dat ze in uw oor stukgaan. Ook zijn er veel oordoppen die gewoonweg niet fijn zitten, waardoor mensen ze na een tijdje weer uitdoen.

Wie echter kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming zal gegarandeerd zijn van zowel de beste bescherming als optimaal comfort. Daarnaast zijn ze, zoals in de video ook gezegd wordt, voorzien van een speciaal muziekfilter waardoor gebruikers nog steeds volop van de muziek kunnen genieten.

Audinc gehoorbescherming voor iedereen

Ben jij niet van de krant maar wil je toch meer informatie over oordoppen op maat? Dan zullen we ook voor jou uitgebreid de tijd nemen.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop