Home » Portofoon

Portofoon oortjes op maat?

Natuurlijk kunt u bij Audinc ook terecht voor op maat gemaakte in-ear communicatiesystemen. Voor de verschillende doelgroepen maken we communicatie en security – oortjes met speciale functies:

Communicatie

Audinc Porto is een speciaal communicatieoortje. Het wordt gebruikt door politie mensen, beveiligingsdiensten, brandweer en andere hulpverleners.

 

Audinc Porto maakt het mogelijk om in verbinding te blijven met het communicatiesysteem, maar heeft ook een speciale opening waarmee omgevingsgeluiden nog steeds goed te horen zijn met beide oren. Dat is belangrijk als wat op straat gebeurt net zo belangrijk is als wat u via de meldkamer te horen krijgt.

Communicatie en bescherming

Audinc PortoProtect is zowel een gehoorbeschermer als een communicatiemiddel. Dit oortje is ideaal voor lawaaiige omstandigheden waarin ook goede (continue) communicatie belangrijk is, bijvoorbeeld op de bouwplaats en bij beveiliging van muziekconcerten.

 

Ook Audinc PortoProtect blijft onder de meest uiteenlopende omstandigheden comfortabel in het oor zitten. Het is gemaakt van anti-allergisch materiaal dat ook geschikt is voor brand- en explosiegevaarlijke ruimten.

 

De dunne wand voorkomt de opbouw van warmte in het oor, waardoor de bescherming minder broeierig aanvoelt. De gehoorbescherming heeft één van onze acht soorten dempingsfilters, die individueel op maat worden aangepast. Daarvoor doen we metingen op de werkplek. Het grote voordeel is, dat omgevingsgeluid wordt doorgelaten, maar schadelijke geluidspieken worden gestopt. Zo kun jij gewoon je werk doen, terwijl je gehoor optimaal beschermd is. Het product is behandeld met een anti-bacteriële laklaag.

Porto set

Op maat gemaakt portofoon oortje

Universeel aansluitbaar portofoon communicatie systeem

Omgevingsgeluid blijft hetzelfde

Optimaal draagcomfort

Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik

Anti-allergisch materiaal

Inclusief handig opbergetui

Porto Protect set

Op maat gemaakt portofoon oortje met beschermend filter

Universeel aansluitbaar portofoon communicatie systeem

Schadelijk omgevingsgeluid wordt gestopt d.m.v. specifiek filter

Optimaal draagcomfort

Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik

Anti-allergisch materiaal

Inclusief handig opbergetui

Prijzen

Aantal sets Prijs per set
Exl. Btw 
1-5 sets €109,-
6-10 sets €104,-
11-25 sets €99,-
vanaf 26 sets Prijs op aanvraag

Nog vragen of een afspraak maken ?