Blog | Welke kleur oordoppen wil jij? | Gehoorbescherming op maat

by | sep 7, 2019 | Gehoorbescherming Algemeen

Gehoorbescherming op maat | Welke kleur oordoppen wil jij?

Wij van Audinc maken gehoorbescherming in alle soorten en maten. Dat laatste mag je zelfs letterlijk nemen, want we stemmen ieder setje oordoppen op maat precies af op het gehoor van de gebruiker. Daarnaast heb je bij ons ook nog zeggenschap over hoe ze eruit zien. Er zijn namelijk meerdere opties beschikbaar. Welke kleur oordoppen kies jij?

Wanneer je bij ons aanklopt voor oordoppen dan is het ook jij die centraal staat. Niet alleen wordt het gewenste model geheel afgestemd op jouw oren, maar laten we je ook eigenhandig een filter kiezen. Hiermee bedoelen we het onderdeel dat ervoor zorgt dat het lawaai tegenhouden wordt. Een muzikant heeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een lichte demping, terwijl iemand die in de bouw werkt voor een sterk filter zou kiezen.

Er is echter ook nog iets anders weer je uit kan kiezen. Je kunt namelijk ook bepalen welke kleur oordoppen je krijgt. Er zijn hierin namelijk vele opties mogelijk:

Dus mocht jij een uitgesproken lievelingskleur hebben dan heb je geluk. Gezien wij altijd een aantal voorbeelden bij hebben (vaak ook als we op locatie zijn) is het voor jou makkelijker om te kiezen welke kleur oordoppen je eigenlijk wilt.

Mocht jij liever hebben dat de gehoorbescherming die je draagt zo min mogelijk opvalt dan kun je ook voor de doorzichtige variant kiezen.

Heb jij interesse in onze oordoppen, maar weet je nog niet wat je precies wilt? Kom dan gerust eens langs op onze locatie te Strijp-S (Eindhoven) of in Amsterdam. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om naar jou te komen, of je bijvoorbeeld te treffen op een beurs. Mocht je liever eerst eens informatie opvragen door te bellen of mailen dan kan dat natuurlijk ook. Dit mag gaan over welke kleur oordoppen je wilt, maar andere vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Neem bij twijfel vooral contact op, we helpen je graag!

 

 

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...