100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Slapen met slaap oordoppen op maat

slapen met slaap oordoppen op maat

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Slaap. Het is essentieel voor onze gezondheid. De een heeft misschien wat minder uren slaap nodig dan de ander, maar we hebben allemaal behoefte aan goede kwaliteit slaap.

Wanneer deze niet in orde is, kan men te maken krijgen met allerhande problemen. Stress, depressies en een grotere kans op lichamelijke ziektes. Het is slecht voor zowel uw psychische als lichamelijke gesteldheid.

Gelukkig is er van alles te doen om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. U kan rekening houden met uw voeding, uw stressniveau, maar ook het minderen van uw computergebruik voordat u gaat slapen. Toch zijn storende factoren van buitenaf wat moeilijker te beïnvloeden.

Veel mensen storen zich aan licht en lawaai als ze willen slapen. Licht is aan te pakken door een slaapmasker te dragen of betere gordijnen aan te schaffen. Geluid is een wat moeilijkere factor.

slaap oordoppen op maat

Als u bijvoorbeeld op vakantie bent is de kans groot dat er een s ’nachts een hoop nieuwe geluiden te horen zijn. Vooral als u gaat kamperen, maar ook in een hotel kan u er last van hebben. Dit is zeer onprettig, maar vaak een kwestie van even wennen. Het gebruik van oordoppen is zeker het overwegen waard, toch is een weekje wat minder slapen niet heel schadelijk. Vooral als u thuis weer goed slaapt.

Het is vervelender als u juist thuis niet goed kunt slapen. De huilende baby van de buren, auto’s die voorbij rijden of misschien huisgenoten die een feestje bouwen…allemaal factoren die uw nachtrust kunnen verstoren. Als u hier last van heeft, is het zeker aan te raden om hier wat aan te doen. In dit geval zijn oordopjes op maat vaak een must.

Slapen met slaap oordoppen op maat

Bij overlast van geluiden kunnen slaap oordoppen een uitkomst zijn. En dan met name slaap oordoppen op maat. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat ze fijner zitten. Daarnaast bevatten deze een speciaal filter dat enkel de storende geluiden dempt. Een wekker kan bijvoorbeeld nog wel gehoord worden.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop