Blog | Festival? | 4 redenen om oordopjes mee te nemen | audinc.be
Festival oordopjes

by | jul 17, 2015 | Gehoorbescherming Muziek

Festival? | 4 redenen om oordopjes mee te nemen

Heb jij deze zomer nog een festival gepland staan? Hierbij 4 redenen om op maat gemaakte oordopjes mee te nemen.

1. Het voorkomt gehoorschade

 

In principe horen alle oordopjes je te beschermen tegen gehoorschade. Toch blijkt in de praktijk dat niet ieder soort oordopje even goed werkt. Met de oordopjes van Audinc zit je zeker goed. Zo kun je de komende jaren van muziek blijven genieten.

2. Je kunt de muziek beter horen

Opmaat gemaakte oordopjes filteren het lawaai, maar zorgen ervoor dat je de muziek juist wel goed hoort. En dat is toch precies wat je wilt als muziekliefhebber?

3. Je kunt beter flirten

 

Je vraagt jezelf misschien af: ”kan ik mijn vrienden dan nog wel verstaan met die oordopjes in?”.

Jazeker. Als je op maat gemaakt oordopjes draagt, kun je elkaar juist beter verstaan. Dit is een van de grote verschillen met wegwerp-oordopjes, die al het geluid blokkeren. Onze op maat gemaakte gehoorbeschermers filteren alleen de schadelijke geluiden. Gesprekken voeren lukt hierdoor juist beter.

Dat zorgt er overigens ook voor dat je beter kunt flirten met leuke jongens of meisjes op het festival. In sommige gevallen kun je zelfs horen wat de twee dames achter je over je zeggen…

4. Ze zijn waardevoller

 

Een  van de weinige nadelen van op maat gemaakte oordopjes is dat ze een stuk duurder zijn, maar zoals Johan Cruijff altijd zegt: ”Ieder nadeel heb zijn voordeel”.

Als jij geld hebt betaald voor oordopjes, dan ben je er een stuk zuiniger op vergeleken met wanneer je gratis oordopjes hebt gekregen. Ook wil je er daarom meer gebruik van maken, dus neem je ze vaker mee.

”Ja, maar als ik ze kwijt raak is het juist erg zonde”

Dat klopt. Daarom kun je voor 20 euro extra garantie aanvragen op je oordopjes.

”Allemaal leuk en aardig, maar volgens mij proberen jullie gewoon oordopjes aan te smeren omdat jullie eraan verdienen”

Dat klopt, we verdienen er inderdaad aan. Het is namelijk ons werk. Toch zouden we dit werk niet doen als we niet inzagen hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op je oren. Wij van Audinc hebben ook altijd ons eigen setje op maat gemaakte oordoppen bij.

Veel mensen hebben spijt omdat ze zonder enige bescherming naar vele festivals zijn geweest. Ze hebben nu last van gehoorschade en andere oor-aandoeningen. Laat het bij jouw alsjeblieft niet zover komen. Draag otoplastieken.

 

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...