100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Beter slapen? | Goede oordopjes maken dit mogelijk

Beter slapen

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Wist u dat goede oordopjes niet alleen uw gehoor kunnen beschermen, maar ook zorgen voor beter slapen? Dit terwijl ze ook nog eens comfortabel zijn? Mits u de juiste variant gebruikt natuurlijk. Hoe dit precies zit zullen we in deze blog even voor u uitleggen.

We weten waarschijnlijk allemaal dat een goede nachtrust erg belangrijk is. Niet alleen voor uw lichaam, maar ook uw mentale gemoedstoestand. Wanneer u slecht slaapt dan kan namelijk ook uw humeur, geheugen en concentratievermogen hieronder lijden. Allemaal zaken die u vermoedelijk liever zou willen vermijden.

Toch zijn er veel mensen die matig of zelfs heel slecht slapen. Dit kan aan heel veel dingen liggen, maar regelmatig is lawaai de oorzaak. Denk hierbij aan geluid bij de buren, een snurkende partner of een nabij gelegen spoor of snelweg.

In dat soort gevallen gebruikt men vaak oordoppen, alleen zelden met succes. Het geluid wordt weliswaar gedempt, maar er komen weer andere problemen bij kijken. Denk aan pijnlijke oren of oordopjes die er steeds uitvallen. Ook zijn er veel mensen die bang zijn dat ze vanwege de dopjes ook geen brandalarm meer zouden kunnen horen.

De oplossing? Goede oordopjes!

Met goede oordopjes heeft u deze problemen echter niet. Allereerst worden deze persoonlijk op uw oren afgestemd. Hierdoor zitten ze niet alleen fijner, ze zullen ook goed in uw oor blijven zitten. Wanneer u speciale slaap oordoppen besteld dan krijgt u oordopjes van zacht materiaal, waardoor ze ook tijdens het slapen comfortabel blijven.

Alsof dat niet genoeg is zorgt het speciale filter er ook nog eens voor dat belangrijke signalen zoals de wekker of een alarm nog gewoon gehoord kunnen worden. Het is alleen de herrie welke gedempt wordt.

Mocht u benieuwd zijn naar onze slaapdoppen, kijk dan eens op deze pagina over slaap oordoppen. Bij vragen mag u natuurlijk altijd contact opnemen.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop