Blog | Zwemmen zonder oorpijn dankzij zwemdoppen | audinc.be ?
Gebruik van zwemdoppen

by | sep 26, 2015 | Gehoorbescherming Zwemmen

Zwemmen zonder oorpijn dankzij zwemdoppen

Een van de meeste gezonde sporten ter wereld blijft toch wel zwemmen. Het is laagdrempelig, ontspannend en het risico om blessures te krijgen is ook nog eens heel klein. Genoeg redenen dus om regelmatig het water in te gaan.

Toch is het voor sommige mensen wel risicovol, namelijk de mensen die last hebben van oor-klachten. Deze mensen kunnen allerlei klachten krijgen als er water in het oor loopt. Met name als je trommelvliesbuisjes hebt kan dit nogal gaan irriteren, vooral als je onder water gaat. Bij sommige mensen is het zelfs zo erg dat ze er tijdens het douchen last van hebben.

Met als gevolg dat men het water gaan mijden. In principe logisch, maar zo missen ze wel een hoop plezier. Het zou zonde zijn als je om die reden je hobby of bron van ontspanning zou moeten opgeven.

Gelukkig is er een oplossing!

Deze oplossing is het laten maken van op maat gemaakte zwemdoppen. Deze oordopjes sluiten de gehoorgang waterdicht af maar laten wel geluid door. Dat betekent dat u geen last van irritatie door het water krijgt, maar toch in staat bent om onder de douche de telefoon te horen. Of aan de rand van het zwembad een gesprek zou kunnen voeren.

Met deze oordopjes kun je dus ongestoord genieten van het zwemmen of douchen. Of je nou in de zee zwemt, of in het plaatselijke zwembad, je oren blijven beschermd tegen eventuele irritatie. Dit zorgt ervoor dat je weer met een gerust hart het water in kunt gaan.

Omdat dit product door onze professional wordt aangemeten, heeft u de garantie van een perfecte pasvorm. Onze oordopjes zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en zijn geschikt voor regelmatig gebruik.

Mocht je dus regelmatig zwemmen of duiken dan is het raadzaam om eens te informeren naar op maat gemaakte zwemdoppen. Meer informatie hierover is te vinden op de productpagina.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...