100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordoppen op maat prijs

Kies onderstaand de oordoppen en bekijk de prijs …

Gehoorbescherming voor iedereen

Het gehoor is een belangrijk zintuig. Het is tevens ook een zintuig dat bij veel mensen beschadigd raakt. Tegenwoordig komen veel mensen met enige regelmaat in contact met harde geluiden. Als je regelmatig naar harde muziek luistert, kan je gehoor hier bijvoorbeeld behoorlijk onder leiden. Ook mensen die in een lawaaiige omgeving werken, hebben veel kans dat het gehoor beschadigt. Dit betekent overigens niet dat je festivals compleet moet vermijden of ander werk moet zoeken. Bij Audinc zijn we namelijk in staat om oordoppen te produceren die specifiek bepaalde geluiden filteren. Benieuwd naar de oordoppen op maat prijs? Wij maken oordoppen op maat voor ieder budget.

Oordoppen op maat zijn niet te vergelijken met de oordopjes die je in de winkel aanschaft. Om te beginnen filteren onze oordoppen op maat specifieke geluiden. Hierdoor raakt je gehoor niet beschadigt, maar kun je omgevingsgeluiden nog wel horen. Daarnaast hebben de oordoppen ook een unieke pasvorm. De oordoppen zijn namelijk specifiek voor jouw gehoorgangen gemaakt. Teven produceren we bij Audinc oordoppen op maat tegen een prijs die je niet snel ergens anders tegen zal komen. Vergelijk onze oordoppen op maat prijs dan ook gerust met die van onze concurrenten. Welke prijs je exact voor de oordoppen op maat bestelt, is ook afhankelijk van welke van onze oordoppen je kiest. Op deze pagina zullen we een aantal van de mogelijkheden benoemen, zodat je een goed beeld krijgt van de prijzen.

Oordoppen op maat voor het zwemmen

Terwijl de meeste oordoppen die wij produceren een bepaald geluid filteren, is dit bij onze oordoppen voor het zwemmen niet het geval. Deze oordoppen voorkomen dat er water in je gehoorgangen loopt, maar zorgen ervoor dat omgevingsgeluid verstaanbaar blijft. Als jij gevoelige gehoorgangen hebt of buisjes draagt, is het nemen van een duik niet altijd even prettig. In dit geval zullen de zwemoordoppen van Audinc een ware uitkomst zijn. Daarnaast kunnen wij de oordoppen ook met een speciaal verwijderbaar koord leveren. Deze oordoppen zijn ideaal voor tijdens het surfen of zeilen.

Onze zwemdoppen bieden een optimaal draagcomfort en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De doppen worden van een zacht en drijvend materiaal gemaakt, waardoor je ze niet snel verliest. Welke oordoppen op maat prijs je kunt verwachten? De prijs voor zwemdoppen op maat is inclusief BTW €109,-.

Gehoorbescherming voor op de werkvloer

Kom jij tijdens je werk veel in aanraking met harde geluiden? Of wil jij als werkgever het gehoor van je personeel beschermen? Ook dan zijn we bij Audinc in staat om oordoppen met een perfect filter te produceren. Wij komen graag langs op locatie om een aanmeting bij de personeelsleden te verrichten. Daarnaast kunnen we op locatie direct nagaan wat voor filter we moeten gebruiken. Gehoorbescherming op maat voor in de bouw is in veel gevallen verplicht. Wanneer personeelsleden in aanraking komen met geluiden van 80 decibel en daarboven, dient de werkgever namelijk een budget beschikbaar te stellen voor gehoorbeschermers zoals oordoppen op maat. Dit geldt overigens niet alleen voor bedrijven in de bouw, maar voor ieder bedrijf waarin werknemers met lawaai in contact komen. Dit is een wet waar we bij Audinc volledig achter staan, want luide machines kunnen veel schade aan het gehoor veroorzaken.

Welke prijs je voor onze gehoorbescherming voor bedrijven betaalt, is afhankelijk van hoeveel sets je afneemt. Voor 1 tot 5 sets betaal je exclusief BTW €83,- per set. Bij 6 tot 10 sets is dit een bedrag van €79,-. Als je 11 tot 25 sets koopt, dan betaal je slechts €75 per set. Vanaf 26 sets krijg je de oordoppen op maat prijs op aanvraag. Benieuwd naar de prijs? Vraag dan direct een offerte aan.

Aanvullende diensten

Behalve dat onze oordoppen op maat een scherpe prijs hebben, zijn er nog veel meer redenen om voor Audinc te kiezen. De unieke pasvorm is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal diensten waar je als klant van Audinc weinig voor betaalt. Voor de meeste van onze oordoppen kunnen wij gratis lektests uitvoeren. Daarnaast is het ook het vervangen van de filters in veel gevallen gratis. Maximaal 10 werkdagen na het aanmeten ontvang jij je oordoppen op maat. Heb jij de oordoppen met spoed nodig? Dan betaal je voor een spoedlevering slechts €19 extra. In dit geval ontvang je de oordoppen binnen 3 werkdagen. 

© Copyright Audinc 2023