Blog | Prijs-kwaliteitverhouding oordopjes | Hoe zit dat bij Audinc?

by | sep 15, 2019 | Gehoorbescherming Algemeen

Prijs-kwaliteitverhouding oordopjes | Hoe zit dat bij Audinc?

Ieder mens is anders. Ook als het gaat om oren en de beste oordopjes die daarbij passen. Vandaar dat wij ze het liefst op maat maken. Dit heeft vele voordelen, waar onze klanten eigenlijk alleen maar over te spreken zijn. Al blijken er desondanks wel enkele mensen te zijn die aangeven onze oordoppen prijzig te vinden. In deze blog willen wij toelichten waarom wij denken dat dit het wel meevalt.

Als producent van op maat gemaakte oordoppen is het onze missie om zoveel mogelijk mensen over te halen om gehoorbescherming te gebruiken. Dit omdat we het erg zonde vinden dat mensen op zo’n grote schaal hun oren laten beschadigen. Vandaar dat we graag zien ze men oordoppen gebruikt, zelfs als die bij de concurrent gehaald worden. Al vinden we het natuurlijk het allerleukst als er voor onze producten gekozen wordt ?.

Ondanks dat we eigenlijk alleen maar – soms pas na een kleine aanpassing – tevreden klanten zijn er soms mensen die vinden dat onze oordoppen erg duur zijn. Het gaat hier dan niet om klanten, maar meer mensen welke toevallig een advertentie van ons tegenkomen.

Oordopjes prijs kwaliteit

Allereerst begrijpen we dat niet iedereen instaat is om zomaar even 120 euro aan oordoppen uit te geven. Gezien de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt vinden wij het echter niet raar om een dergelijke prijs te vragen. Het gaat hier namelijk niet om fabrieksmateriaal, maar uniek gemaakte oordoppen die volledig op jouw oren zijn afgestemd. Maatwerk oordoppen op maat kost misschien net wat meer dan normaal, maar dan heb je ook kwaliteit.

Daarnaast zijn wij nog steeds een van de goedkoopste aanbieders van Nederland. Niet perse omdat we beter of slechter materiaal leveren dan andere bedrijven, maar vanwege het feit dat we dankzij ons eigen laboratorium de prijzen wat lager kunnen houden. Dit omdat andere aanbieders vaak te maken hebben met allerlei tussenkomende partijen. Tevens zorgt het ervoor dat we de productie zelf in de hand hebben, waardoor we de oordoppen precies op jouw wensen kunnen afstemmen.

Mocht jij benieuwd zijn naar wat voor oordoppen we precies aanbieden dan kun je hier ons assortiment bekijken.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...