100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Heb jij vragen over oordoppen? | Dan zoeken wij jou!

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Naast het aanmeten en het vervolgens produceren van oordoppen doen wij als bedrijf ook zoveel mogelijk ons best om mensen voor te lichten. Niet alleen als het gaat om de gevaren van langdurige blootstelling aan lawaai, maar ook op het gebied van oordoppen zelf. Welke oordoppen passen bij jouw situatie? Hoe sterk moet de demping zijn van de filter die erin zit? Al zijn we nu ook benieuwd naar de vragen die jullie als lezers momenteel hebben.

Als bedrijf zijn we er niet alleen om oordoppen te verkopen, maar ook om mensen te informeren. Zo geven we al ons ze klanten eerst advies voordat ze iets bij ons kopen. Tenzij ze er zelf al sterk van overtuigd zijn dat ze een bepaald product willen, natuurlijk.

Daarnaast zijn ook deze blogs een perfecte manier om mensen zoveel mogelijk op de hoogte te houden over onze producten. Ook brengen we regelmatig oordoppen-gerelateerde nieuwtjes van buitenaf onder de aandacht. Dit om ervoor te zorgen dat zowel wij als jullie precies weten wat er speelt in de wereld van horen en gehoorschade.

We vroegen ons onlangs echter af of er nog dingen zijn die jullie als bezoeker willen weten? Zoals bijvoorbeeld bepaalde inhoudelijke vragen over onze producten. Of gewoon op het gebied van gehoorschade in het algemeen. We staan voor allerlei vragen open, zolang het met horen en otoplastieken te maken heeft.

Mocht er bij jou iets zijn dat je graag wilt weten, laat het dan vooral horen. We kunnen je dan persoonlijk antwoord geven, maar ook onze reactie in een blog verwerken. Allebei kan natuurlijk ook.

Dus mocht jij momenteel een vraag hebben, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via de speciale contactpagina. Wil je echter nu al informatie over onze producten dan kun je terecht bij onze productpagina’s.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Lees hier wat deze beurs te [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop