Blog | Heb jij vragen over oordoppen? | Dan zoeken wij jou! | audinc.be ?

by | aug 11, 2019 | Gehoorbescherming Algemeen

Heb jij vragen over oordoppen? | Dan zoeken wij jou!

Naast het aanmeten en het vervolgens produceren van oordoppen doen wij als bedrijf ook zoveel mogelijk ons best om mensen voor te lichten. Niet alleen als het gaat om de gevaren van langdurige blootstelling aan lawaai, maar ook op het gebied van oordoppen zelf. Welke oordoppen passen bij jouw situatie? Hoe sterk moet de demping zijn van de filter die erin zit? Al zijn we nu ook benieuwd naar de vragen die jullie als lezers momenteel hebben.

Als bedrijf zijn we er niet alleen om oordoppen te verkopen, maar ook om mensen te informeren. Zo geven we al ons ze klanten eerst advies voordat ze iets bij ons kopen. Tenzij ze er zelf al sterk van overtuigd zijn dat ze een bepaald product willen, natuurlijk.

Daarnaast zijn ook deze blogs een perfecte manier om mensen zoveel mogelijk op de hoogte te houden over onze producten. Ook brengen we regelmatig oordoppen-gerelateerde nieuwtjes van buitenaf onder de aandacht. Dit om ervoor te zorgen dat zowel wij als jullie precies weten wat er speelt in de wereld van horen en gehoorschade.

We vroegen ons onlangs echter af of er nog dingen zijn die jullie als bezoeker willen weten? Zoals bijvoorbeeld bepaalde inhoudelijke vragen over onze producten. Of gewoon op het gebied van gehoorschade in het algemeen. We staan voor allerlei vragen open, zolang het met horen en otoplastieken te maken heeft.

Mocht er bij jou iets zijn dat je graag wilt weten, laat het dan vooral horen. We kunnen je dan persoonlijk antwoord geven, maar ook onze reactie in een blog verwerken. Allebei kan natuurlijk ook.

Dus mocht jij momenteel een vraag hebben, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via de speciale contactpagina. Wil je echter nu al informatie over onze producten dan kun je terecht bij onze productpagina’s.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...