100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

De mogelijkheden van Otoplastieken aanmeten op locatie

15 december 2019 | Geschreven door Steven

Zoals je misschien al wel op onze website gezien hebt zijn we regelmatig te gast bij bedrijven. Naast voorlichting komt het ook vaak voor dat we bij een aantal medewerkers ter plekke een afdruk van hun gehoorgang maken, oftewel het aanmeten van de op maat gemaakte oordoppen. Naast dat we op deze manier meerdere mensen in één keer van oordoppen kunnen voorzien heeft otoplastieken aanmeten op locatie nog een ander voordeel.

Onlangs waren we namens Audinc te gast bij een bedrijf in Den Bosch. Dit omdat we daar het personeel dat in de werkplaats stond van oordoppen wilde voorzien. Zoals wel vaker hebben ter plekke enkele mensen ”aangemeten”, wat betekent dat we een afdruk van hun gehoorgang maken om vervolgens in ons laboratorium oordoppen te kunnen maken welke perfect passen.

Er was echter ook iemand die naast in plaats voor oordoppen in de werkplaats meer behoefte had aan oordopjes die hij tijdens het uitgaan kon dragen. Gezien we met zijn afdruk alle soorten oordoppen kon ik dit geregeld worden, zonder dat we een extra aanmeting hoefde te doen.

Dus mocht jij namens je bedrijf ook oordoppen willen, overweeg dan om ons eens langs te laten komen. Naast werknemers van industriële gehoorbescherming voorzien zijn er namelijk ook een hoop andere opties. Zo kunnen we ook iets betekenen voor werknemers die misschien niet in het lawaai zitten, maar wellicht behoefte hebben aan wat anders.

Uiteraard kunnen we ook gewoon vrijblijvend advies geven, zonder dat er direct oordoppen aangemeten hoeven te worden. Tevens is het mogelijk om een gehoortest te doen, waarbij we uitwijze hoe het gesteld is met het gehoor van uw werknemers.

Meer informatie omtrent gehoorbescherming voor bedrijven is op deze pagina te vinden.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023