100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Prijs-kwaliteitverhouding oordopjes | Hoe zit dat bij Audinc?

15 september 2019 | Geschreven door Steven

Ieder mens is anders. Ook als het gaat om oren en de beste oordopjes die daarbij passen. Vandaar dat wij ze het liefst op maat maken. Dit heeft vele voordelen, waar onze klanten eigenlijk alleen maar over te spreken zijn. Al blijken er desondanks wel enkele mensen te zijn die aangeven onze oordoppen prijzig te vinden. In deze blog willen wij toelichten waarom wij denken dat dit het wel meevalt.

Als producent van op maat gemaakte oordoppen is het onze missie om zoveel mogelijk mensen over te halen om gehoorbescherming te gebruiken. Dit omdat we het erg zonde vinden dat mensen op zo’n grote schaal hun oren laten beschadigen. Vandaar dat we graag zien ze men oordoppen gebruikt, zelfs als die bij de concurrent gehaald worden. Al vinden we het natuurlijk het allerleukst als er voor onze producten gekozen wordt ?.

Ondanks dat we eigenlijk alleen maar – soms pas na een kleine aanpassing – tevreden klanten zijn er soms mensen die vinden dat onze oordoppen erg duur zijn. Het gaat hier dan niet om klanten, maar meer mensen welke toevallig een advertentie van ons tegenkomen.

Oordopjes prijs kwaliteit

Allereerst begrijpen we dat niet iedereen instaat is om zomaar even 120 euro aan oordoppen uit te geven. Gezien de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt vinden wij het echter niet raar om een dergelijke prijs te vragen. Het gaat hier namelijk niet om fabrieksmateriaal, maar uniek gemaakte oordoppen die volledig op jouw oren zijn afgestemd. Maatwerk oordoppen op maat kost misschien net wat meer dan normaal, maar dan heb je ook kwaliteit.

Daarnaast zijn wij nog steeds een van de goedkoopste aanbieders van Nederland. Niet perse omdat we beter of slechter materiaal leveren dan andere bedrijven, maar vanwege het feit dat we dankzij ons eigen laboratorium de prijzen wat lager kunnen houden. Dit omdat andere aanbieders vaak te maken hebben met allerlei tussenkomende partijen. Tevens zorgt het ervoor dat we de productie zelf in de hand hebben, waardoor we de oordoppen precies op jouw wensen kunnen afstemmen.

Mocht jij benieuwd zijn naar wat voor oordoppen we precies aanbieden dan kun je hier ons assortiment bekijken.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023