100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordopjes op maat voor bedrijven – wij komen langs!

9 juni 2019 | Geschreven door Steven

We krijgen weleens de vraag of er bij ons ook oordopjes op maat voor bedrijven gemaakt worden. Het antwoord is ja. Sterker nog, we gaan regelmatig bij een bedrijf op bezoek om daar advies te geven en indien gewenst het personeel van gehoorbescherming te voorzien. In deze blog lees je daar meer over.

Onderzoek wijst uit dat gehoorschade en andere oor aandoeningen een steeds groter probleem aan het worden zijn. Opvallend is dat dit soort schade erg vaak op de werkvloer opgelopen wordt. Bijvoorbeeld in de bouwsector, waar men veel met luidruchtige machines werkt. Ook in de horeca is er natuurlijk vaak sprake van lawaai. In dat geval zijn oordoppen zeker geen overbodige luxe.

Sterker nog, in veel gevallen zijn werkgevers zelfs wettelijk verplicht om gehoorbescherming aan te bieden die aan bepaalde eisen voldoet. Toch vinden veel bedrijven het maar lastig. Dit omdat het veel tijd en moeite kost om ieder werknemer apart naar een oordoppen specialist te sturen.

Wij komen echter graag naar u toe. Niet alleen kunnen we dan bij alle werknemers in één keer een oor aanmeting doen, maar ook een geluidsmeting doen. Hierdoor kunnen we precies inschatten of gehoorbescherming noodzakelijk is en welke werknemers het allemaal nodig hebben. Zo loop je geen risico dat je teveel uitgeeft. Ondanks dat een setje op maat gemaakte oordoppen nooit weg is (ze kunnen bijvoorbeeld ook thuis tijdens het klussen gebruikt worden), begrijpen we dat je ook weer niet teveel wilt uitgeven.

Een bijkomend voordeel is dan wanneer u meer dan 5 setjes oordoppen laat maken, er sprake van korting zal zijn. Hoe meer er wordt afgenomen, hoe hoger de korting. Ook zijn er indien gewenst vaste samenwerkingen mogelijk.

Wilt u vrijblijvend informeren naar zo’n bedrijfsbezoek of oordopjes op maat voor bedrijven in het algemeen? Neem dan vooral contact op! Je kunt ons zowel mailen als bellen en appen. Bekijk ook onze speciale pagina rondom gehoorbescherming voor bedrijven.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor portofoon
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023