100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Gehoorbescherming op maat | Welke kleur oordoppen wil jij?

7 september 2019 | Geschreven door Steven

Wij van Audinc maken gehoorbescherming in alle soorten en maten. Dat laatste mag je zelfs letterlijk nemen, want we stemmen ieder setje oordoppen op maat precies af op het gehoor van de gebruiker. Daarnaast heb je bij ons ook nog zeggenschap over hoe ze eruit zien. Er zijn namelijk meerdere opties beschikbaar. Welke kleur oordoppen kies jij?

Wanneer je bij ons aanklopt voor oordoppen dan is het ook jij die centraal staat. Niet alleen wordt het gewenste model geheel afgestemd op jouw oren, maar laten we je ook eigenhandig een filter kiezen. Hiermee bedoelen we het onderdeel dat ervoor zorgt dat het lawaai tegenhouden wordt. Een muzikant heeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een lichte demping, terwijl iemand die in de bouw werkt voor een sterk filter zou kiezen.

Er is echter ook nog iets anders weer je uit kan kiezen. Je kunt namelijk ook bepalen welke kleur oordoppen je krijgt. Er zijn hierin namelijk vele opties mogelijk:

Dus mocht jij een uitgesproken lievelingskleur hebben dan heb je geluk. Gezien wij altijd een aantal voorbeelden bij hebben (vaak ook als we op locatie zijn) is het voor jou makkelijker om te kiezen welke kleur oordoppen je eigenlijk wilt.

Mocht jij liever hebben dat de gehoorbescherming die je draagt zo min mogelijk opvalt dan kun je ook voor de doorzichtige variant kiezen.

Heb jij interesse in onze oordoppen, maar weet je nog niet wat je precies wilt? Kom dan gerust eens langs op onze locatie te Strijp-S (Eindhoven) of in Amsterdam. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om naar jou te komen, of je bijvoorbeeld te treffen op een beurs. Mocht je liever eerst eens informatie opvragen door te bellen of mailen dan kan dat natuurlijk ook. Dit mag gaan over welke kleur oordoppen je wilt, maar andere vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Neem bij twijfel vooral contact op, we helpen je graag!

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023