100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Heb jij vragen over oordoppen? | Dan zoeken wij jou!

11 augustus 2019 | Geschreven door Steven

Naast het aanmeten en het vervolgens produceren van oordoppen doen wij als bedrijf ook zoveel mogelijk ons best om mensen voor te lichten. Niet alleen als het gaat om de gevaren van langdurige blootstelling aan lawaai, maar ook op het gebied van oordoppen zelf. Welke oordoppen passen bij jouw situatie? Hoe sterk moet de demping zijn van de filter die erin zit? Al zijn we nu ook benieuwd naar de vragen die jullie als lezers momenteel hebben.

Als bedrijf zijn we er niet alleen om oordoppen te verkopen, maar ook om mensen te informeren. Zo geven we al ons ze klanten eerst advies voordat ze iets bij ons kopen. Tenzij ze er zelf al sterk van overtuigd zijn dat ze een bepaald product willen, natuurlijk.

Daarnaast zijn ook deze blogs een perfecte manier om mensen zoveel mogelijk op de hoogte te houden over onze producten. Ook brengen we regelmatig oordoppen-gerelateerde nieuwtjes van buitenaf onder de aandacht. Dit om ervoor te zorgen dat zowel wij als jullie precies weten wat er speelt in de wereld van horen en gehoorschade.

We vroegen ons onlangs echter af of er nog dingen zijn die jullie als bezoeker willen weten? Zoals bijvoorbeeld bepaalde inhoudelijke vragen over onze producten. Of gewoon op het gebied van gehoorschade in het algemeen. We staan voor allerlei vragen open, zolang het met horen en otoplastieken te maken heeft.

Mocht er bij jou iets zijn dat je graag wilt weten, laat het dan vooral horen. We kunnen je dan persoonlijk antwoord geven, maar ook onze reactie in een blog verwerken. Allebei kan natuurlijk ook.

Dus mocht jij momenteel een vraag hebben, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via de speciale contactpagina. Wil je echter nu al informatie over onze producten dan kun je terecht bij onze productpagina’s.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023