100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Festival? | 4 redenen om oordopjes mee te nemen

17 juli 2015 | Geschreven door Steven

Heb jij deze zomer nog een festival gepland staan? Hierbij 4 redenen om op maat gemaakte oordopjes mee te nemen.

1. Het voorkomt gehoorschade

In principe horen alle oordopjes je te beschermen tegen gehoorschade. Toch blijkt in de praktijk dat niet ieder soort oordopje even goed werkt. Met de oordopjes van Audinc zit je zeker goed. Zo kun je de komende jaren van muziek blijven genieten.

2. Je kunt de muziek beter horen

Opmaat gemaakte oordopjes filteren het lawaai, maar zorgen ervoor dat je de muziek juist wel goed hoort. En dat is toch precies wat je wilt als muziekliefhebber?

3. Je kunt beter flirten

Je vraagt jezelf misschien af: ”kan ik mijn vrienden dan nog wel verstaan met die oordopjes in?”.

Jazeker. Als je op maat gemaakt oordopjes draagt, kun je elkaar juist beter verstaan. Dit is een van de grote verschillen met wegwerp-oordopjes, die al het geluid blokkeren. Onze op maat gemaakte gehoorbeschermers filteren alleen de schadelijke geluiden. Gesprekken voeren lukt hierdoor juist beter.

Dat zorgt er overigens ook voor dat je beter kunt flirten met leuke jongens of meisjes op het festival. In sommige gevallen kun je zelfs horen wat de twee dames achter je over je zeggen…

4. Ze zijn waardevoller

Een  van de weinige nadelen van op maat gemaakte oordopjes is dat ze een stuk duurder zijn, maar zoals Johan Cruijff altijd zegt: ”Ieder nadeel heb zijn voordeel”.

Als jij geld hebt betaald voor oordopjes, dan ben je er een stuk zuiniger op vergeleken met wanneer je gratis oordopjes hebt gekregen. Ook wil je er daarom meer gebruik van maken, dus neem je ze vaker mee.

”Ja, maar als ik ze kwijt raak is het juist erg zonde”

Dat klopt. Daarom kun je voor 20 euro extra garantie aanvragen op je oordopjes.

”Allemaal leuk en aardig, maar volgens mij proberen jullie gewoon oordopjes aan te smeren omdat jullie eraan verdienen”

Dat klopt, we verdienen er inderdaad aan. Het is namelijk ons werk. Toch zouden we dit werk niet doen als we niet inzagen hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op je oren. Wij van Audinc hebben ook altijd ons eigen setje op maat gemaakte oordoppen bij.

Veel mensen hebben spijt omdat ze zonder enige bescherming naar vele festivals zijn geweest. Ze hebben nu last van gehoorschade en andere oor-aandoeningen. Laat het bij jouw alsjeblieft niet zover komen. Draag otoplastieken.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor muziek
Meer informatie
Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming voor festivals
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023