100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Product uitgelicht: Bluetooth oortjes op maat

5 augustus 2019 | Geschreven door Steven

Ons nieuwste product zijn de Bluetooth oortjes. Deze op maat gemaakte bluetooth headset is speciaal samengesteld om zowel gebruiksgemak, draagcomfort en een hoge geluidskwaliteit te kunnen bieden.

Zo kun je ongestoord met de muziek mee dansen zonder je zorgen te hoeven maken over de draad. Ook kun je eenvoudig muziek vanaf je smartphone streamen via de Bluetooth-verbinding. Met een opgeladen batterij heb je namelijk tot 12 uur onafgebroken luisterplezier. En is de batterij toch leeg? Dan laad je deze eenvoudig weer op met de bijgeleverde Micro USB kabel.

Zowel de muziek, navigatie als telefoontjes zijn te managen via het bedieningspaneel met microfoon dat op de kabel bevestigt zit.

Motorrijden

Dit product is ook ideaal voor motorrijders. Doordat er keuze is uit 4 verschillende demping filters zal je namelijk nooit geheel afgesloten worden van het omgevingsgeluid, wat de veiligheid ten goede komt. Daarnaast kunnen de bluetooth ears gemakkelijk verbinding maken met je telefoon, navigatie of bijvoorbeeld een communicatie systeem. Zolang deze maar een bluetooth verbinding ondersteunen.

Ben jij nog op zoek naar een goed communicatie systeem voor in de helm maar weet je niet waarmee moet beginnen? Gebruik dan gewoon je telefoon samen met een portofoon app zodat kun je perfect communiceren met je mederijders. Zo heb je dus geen enkel ander systeem meer nodig! Het is dan wel handig om er een speciale bluetooth knop bij te bestellen, deze druk je in zodra je wil praten. Ook kun je hiermee het volume en andere opties bedienen.

Op de werkvloer

Bel je veel? Of werk je in rumoerige omgevingen? Ook dan is deze bluetooth headset een uitkomst. Dankzij de lange batterijduur gaat de deze namelijk makkelijk een werkdag mee. Ben je echter nog aan het twijfelen over welke demping je moet bestellen? Wij helpen je graag en als het achteraf toch niet bevalt dan passen we het kosteloos voor je aan.

Hardlopen

Ben jij een hardloper en ben je op zoek naar een draadloos muziek systeem? Ook dan is dit systeem geschikt. Doordat we dit systeem volledig op maat gemaakt  en ‘full-concha’ maken (=met oorschelp) blijven de oordopjes perfect zitten tijdens het hardlopen. Uiteraard is het wel veilig om ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid nog blijft horen. We kunnen ze daarom ook zonder of juist met lichte demping leveren.

Al met al is dit systeem voor vele toepassingen te gebruiken, eigenlijk teveel om hier op te noemen. Heb je nog vragen? Of wil je dit systeem misschien een keer vrijblijvend komen beluisteren? Maak dan vooral een afspraak!

 • Professionele op maat gemaakte Bluetooth headset

 • 12 uur draadloos afspelen (oplaad kabel inbegrepen)

 • Probleemloze draadloze verbinding

 • Bluetooth® 4.1

 • MEMS-microfoon

 • Frequentie bereik 20 Hz – 20000 kHz

 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • Anti allergische coating

 • Inclusief handig opbergetui

 • Prijs per set: Excl. BTW: €205,79

 • Prijs per set: Incl. BTW: € 249,-

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
03 304 70 38
Contact formulier
© Copyright Audinc 2023